A személyes adatok felhasználása - GDPR

A személyes adatok felhasználása a marketing céljából
Az Ön személyes adatait (név, telefonszám, e-mail cím, cookie-k, vásárlási preferenciák, valamint a weboldalunkon található termékek és információk iránti érdeklődés) a PartyDeko s.r.o. az utolsó vásárlásától számított 10 évig felhasználhatja az érdekes és releváns ajánlatok, hírek, ajánlatok megjelenítéséhez és küldéséhez. A személyes adatok marketing célokra való felhasználásának jóváhagyása önkéntes alapon történik. Az adatokat a törvénynek megfelelően dolgozzuk fel a következő cégekkel együttműködve - Google, Facebook Ireland Ltd., Exponea s.r.o., Criteo Gmbh, és a Marketinger s.r.o., 2muse, s.r.o. hogy maximalizáljuk a látogatását az oldalunkon.

Ön bármikor visszavonhatja a jóváhagyását a tőlünk kapott e-mailekben. Minden e-mail tartalmaz egy linket, amellyel azonnal leiratkozhat a hírlevélről. Kikérheti tőlünk az összes adatát, kérheti módosításukat vagy törlésüket. Bármilyen probléma esetén kapcsolatba léphet az Adatvédelmi hivatallal.

 

Az adatok védelme fontos számunkra, így nagyon felelősségteljesen járunk el. Ha valami nem világos önnek illetve szeretne több információt az adatvédelemről, kérjük, forduljon hozzánk a info@cookito.hu címen, és örömmel válaszolunk minden kérdésére.