A 14:25 ÓRÁIG BEÉRKEZETT RENDELÉSEK 1 MUNKANAPON BELÜL KERÜLNEK KISZÁLLÍTÁSRA. BŐVEBBEN

A személyes adatok felhasználása - GDPR

SZOLGÁLTATÓ ADATAI:

A szolgáltató neve: E-Fulfillment s.r.o.

A szolgáltató székhelye (és egyben a panaszügyintézés helye): Vojenská 2, 040 01,  Košice

A szolgáltató elérhetősége, az igénybe vevőkkel való kapcsolattartásra szolgáló, rendszeresen használt elektronikus levelezési címe: info@cookito.hu

IČO:51456818

Statisztikai számjele:2120709503

Adószáma: SK2120709503

A személyes adatok felhasználása a marketing céljából
Az Ön személyes adatait (név, telefonszám, e-mail cím, cookie-k, vásárlási preferenciák, valamint a weboldalunkon található termékek és információk iránti érdeklődés) a PartyDeko s.r.o. az utolsó vásárlásától számított 10 évig felhasználhatja az érdekes és releváns ajánlatok, hírek, ajánlatok megjelenítéséhez és küldéséhez. A személyes adatok marketing célokra való felhasználásának jóváhagyása önkéntes alapon történik. Az adatokat a törvénynek megfelelően dolgozzuk fel a következő cégekkel együttműködve - Google, Facebook Ireland Ltd., Exponea s.r.o., Criteo Gmbh, és a Marketinger s.r.o., 2muse, s.r.o. hogy maximalizáljuk a látogatását az oldalunkon.

Ön bármikor visszavonhatja a jóváhagyását a tőlünk kapott e-mailekben. Minden e-mail tartalmaz egy linket, amellyel azonnal leiratkozhat a hírlevélről. Kikérheti tőlünk az összes adatát, kérheti módosításukat vagy törlésüket. Bármilyen probléma esetén kapcsolatba léphet az Adatvédelmi hivatallal.

 

Az adatok védelme fontos számunkra, így nagyon felelősségteljesen járunk el. Ha valami nem világos önnek illetve szeretne több információt az adatvédelemről, kérjük, forduljon hozzánk a info@cookito.hu címen, és örömmel válaszolunk minden kérdésére.