A 14:25 óráig beérkezett rendelések 1 munka napon belül kerülnek kiszállításra. Viac info

Fehér bevonó anyag - Renshaw 1 kg

Kód: R02685
Tipp
Márka: Renshaw
4 590 Ft
Raktáron (5 db)
Várható kézbesítés:
28.9.2022

Fehér bevonó anyag - Renshaw 1 kg

Részletes információ

Termék részletes leírása

A fehér bevonó egy kiváló torta burkoló anyag. A sima felületű tortát díszítheti figurákkal, virágokkal, gyöngyökkel. A legideálisabb hőfok a feldolgozására a 22 ⁰C-os szobahőmérséklet. Ha túl lágynak érzi az anyagot, pihentesse élelmiszer-fóliába tekerve.

Folyamat

Nyújtson ki egy nagyobb mennyiséget, amely elegendő lesz a tortatetejének és oldalának egyidejű befedésére. A beporcukrozott bevonó anyagot tekerje fel egy hosszabb nyújtófára, és azután borítsa a tortára. Helyezze a torta tetejére, majd engedje, hogy az oldalát is befedje. Egy éles kés segítségével vágja le a fölösleges részeket. Azután simítsa végig a torta felületét egy simító lapát segítségével, hogy egyenletes és buborékmentes legyen. Óvatosan simítsa végig a torta oldalát is, de vigyázzon meg ne szakadjon. Hagyhatja 1 cm-rel hosszabbra a bevonó anyagot, amit a végén egy spatula segítségével a torta alá hajthat.

Egy 25 cm átmérőjű torta bevonásához kb. 500 g bevonó anyagra van szükség. Hogy még rugalmasabb legyen, ajánlatos hozzáadni Tylose port és vizet. Alaposan dolgozza el és porcukros felületen nyújtsa vékonyra.  

Jól lezárva tárolja, hogy megvédje a kiszáradástól.

Átlagos tápérték 100 g termékben

Energiaérték  1711 kJ
Energiaérték  404 kcal
Zsiradék 6,1 g
- ebből telített zsírsavak  3,1 g
Szénhidrát  87,7 g
- ebből cukrok 86,5 g

 

Összetétel

Cukor, glükóz szirup, pálmaolaj, nedvesítőszer: E422, emulgeálószer: E471, stabilizátor E466, tartósítószer:E202, ételszínezék: E171, aroma.

Allergének

Nyomokban tartalmazhat: mandula, diófélék. 

Kiegészítő paraméterek

Kategória: Tortabevonó és modellező anyagok (fondant)
Nettó tömeg: 1000 g
Pečenie: Ingrediencie
Szín: Fehér
Tömeg csomagolással együtt (brutto): 1000 g
? Expirácia: 3-6 mesiacov

Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!

Ezt a mezőt ne töltse ki: