Fehér bevonó anyag - Renshaw 1 kg
Kód: R02685Termék részletes leírása
A fehér bevonó egy kiváló torta burkoló anyag. A sima felületű tortát díszítheti figurákkal, virágokkal, gyöngyökkel. A legideálisabb hőfok a feldolgozására a 22 ⁰C-os szobahőmérséklet. Ha túl lágynak érzi az anyagot, pihentesse élelmiszer-fóliába tekerve.
Folyamat
Nyújtson ki egy nagyobb mennyiséget, amely elegendő lesz a tortatetejének és oldalának egyidejű befedésére. A beporcukrozott bevonó anyagot tekerje fel egy hosszabb nyújtófára, és azután borítsa a tortára. Helyezze a torta tetejére, majd engedje, hogy az oldalát is befedje. Egy éles kés segítségével vágja le a fölösleges részeket. Azután simítsa végig a torta felületét egy simító lapát segítségével, hogy egyenletes és buborékmentes legyen. Óvatosan simítsa végig a torta oldalát is, de vigyázzon meg ne szakadjon. Hagyhatja 1 cm-rel hosszabbra a bevonó anyagot, amit a végén egy spatula segítségével a torta alá hajthat.
Egy 25 cm átmérőjű torta bevonásához kb. 500 g bevonó anyagra van szükség. Hogy még rugalmasabb legyen, ajánlatos hozzáadni Tylose port és vizet. Alaposan dolgozza el és porcukros felületen nyújtsa vékonyra.
Jól lezárva tárolja, hogy megvédje a kiszáradástól.
Átlagos tápérték 100 g termékben
Energiaérték | 1711 kJ |
Energiaérték | 404 kcal |
Zsiradék | 6,1 g |
- ebből telített zsírsavak | 3,1 g |
Szénhidrát | 87,7 g |
- ebből cukrok | 86,5 g |
Összetétel
Cukor, glükóz szirup, pálmaolaj, nedvesítőszer: E422, emulgeálószer: E471, stabilizátor E466, tartósítószer:E202, ételszínezék: E171, aroma.
Allergének
Nyomokban tartalmazhat: mandula, diófélék.
Kiegészítő paraméterek
Kategória: | Tortabevonó és modellező anyagok (fondant) |
---|---|
Nettó tömeg: | 1000 g |
Pečenie: | Ingrediencie |
Szín: | Fehér |
Tömeg csomagolással együtt (brutto): | 1000 g |
? Expirácia: | 3-6 mesiacov |
Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!